Skip navigation

CA Immo Hungary


A CA Immo a közép-európai fővárosokban található irodaépületek szakértője. A vállalat hat európai országban tart fenn leányvállalatokat, és elsősorban irodaházak bérbeadásával, üzemeltetésével és fejlesztésével foglalkozik. Emellett értékes ingatlan-portfóliót kezel Németországban, Ausztriában és Kelet-Európában, valamint teljes mértékben lefedi a kereskedelmi ingatlanok piacának értékláncát. A CA Immo 1987-ben alakult meg, és 1988 óta jegyzik a Bécsi Értéktőzsdén. A közép-kelet-európai régióban 1999-ben kezdett el terjeszkedni magyarországi és csehországi ingatlanok vásárlásával.

 

A CA Immo egyik legfőbb piaca Magyarország – itt elsősorban budapesti ingatlanokkal foglalkozik. A vállalat nagy- és közepes méretű, előnyös fekvésű, különböző részpiacokhoz kapcsolódó irodaépületekbe fektetett be – Budán és Pesten egyaránt. Ezek az ingatlanok közösségi közlekedéssel könnyen elérhetők, és számos egyedi tulajdonsággal rendelkeznek. A vállalat mindemellett a fenntarthatóságot is szem előtt tartja – a magyar portfólióhoz tartozó épületek szinte mindegyike arany fokozatú LEED minősítéssel rendelkezik.

 

  „Az irodahelyiségek szakértőiként célunk, hogy értékes, minőségi irodakomplexumokból álló portfóliót hozzunk létre, amelynek épületei akár városképi jelentőségre is szert tehetnek” – Gulyás Ede, a CA Immo Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Contact

Ede Gulyás
Ede Gulyás
Head of CA Immo Hungary
Rákóczi út 70-72.
1074 Budapest
Phone: +36 1 501 28 15
Send an email
Peter Tatzl
Peter Tatzl
Head of Investment Management CEE

Portfolio Hungary